OLX – Cumpără și vinde

OLX – Cumpără și vinde

Free 4.7

Available for: Android, iOS,

Advertisement

OLX – Cumpără și vinde este o aplicație de cumpărare și vânzare de articole noi și folosite, lansată în 2006 și disponibilă în peste 45 de țări din întreaga lume.

OLX – Cumpără și vinde aplicație gratuită

Evaluarea utilizatorului:

Incantat… Sper sa obțin rezultatul scontat pentru anunțul promovat. Recomand cu încredere.
Marian Mogos – ★★★★★
O aplicație ok. Recomand pentru toi cei interesați.
Danut Munteanu – ★★★★★
O aplicație ok. Recomand pentru toi cei interesați.
Danut Munteanu – ★★★★★
Nu pot accepta o comanda olx, nu mi-o arata în cont
Dia D – ★★★★★
Funcționează foarte bine. Mulțumim!
adrian pittini – ★★★★★

Caracteristici ale aplicației OLX – Cumpără i vinde

  • Vânzare și cumpărare: OLX permite utilizatorilor să vândă și să cumpere articole noi și folosite, inclusiv electronice, haine, mobilier, autoturisme, imobiliare, animale de companie și multe altele.
  • Căutare ușoară: OLX oferă o căutare ușoară, permitând utilizatorilor să găsească rapid articolele pe care le caută, folosind filtre și opțiuni de sortare pentru a găsi oferte relevante.
  • Listări gratuite: Utilizatorii pot posta anunțuri gratuite și pot include fotografii și o descriere a articolelor lor. De asemenea, utilizatorii pot adăuga prețuri, locație și alte informații relevante.
  • Mesagerie integrată: OLX are o mesagerie integrată care permite utilizatorilor să comunice în mod eficient între ei, fără a fi nevoie să dezvăluie informații de contact personale.
  • Profil personalizat: Utilizatorii pot crea un profil personalizat, în care pot să-și adauge fotografiile, informații de contact și preferințe de achiziție/vânzare, pentru a-și îmbunătăți șansele de a găsi oferte sau cumpărători potențiali.
  • Rating și recenzii: OLX oferă utilizatorilor posibilitatea de a evalua și recenza cumpărătorii și vânzătorii cu care au interacționat. Acest sistem de rating ajută la creșterea încrederii în tranzacțiile viitoare.
  • Notificări personalizate: Utilizatorii pot seta notificări personalizate pentru a fi alertați când apare un anunț relevant pentru ei sau când un utilizator interesat contactează pentru a efectua o tranzacție.
  • Accesibilitate: OLX este disponibilă atât pe web, cât și ca aplicație mobilă, pentru iOS și Android, ceea ce o face ușor accesibilă pentru utilizatorii cu diverse dispozitive și nevoi.

Advertisement

Price:
Free
Category:
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.7
OLX – Cumpără și vinde

OLX – Cumpără și vinde

Download

For: Android, iOS,

Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags