Amazon Shopping

Amazon Shopping

Free 4.5

Available for: Android, iOS,

Advertisement

Amazon Shopping este o aplicație mobilă creată de Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume. Această aplicație îți permite să cumperi o gamă largă de produse, de la cărți și jocuri video, până la produse electronice, îmbrăcăminte și alimente.

Aplicația Amazon Shopping gratuită

Evaluarea utilizatorului:

Bravo 👏. Mulțumesc mult pentru produs.
Silvestru Gheorghe – ★★★★★
Eu 💕 Amazon . Mi-a câștigat inima cu prețuri mici și transport gratuit pentru articole minunate din toată lumea.
Marin Stoicu-★★★★★
Grozav. Un lucru care mi-ar plăcea este posibilitatea de a vă selecta din timp data expedierii.
Matthew V – ★★★★★
….

Caracteristicile aplicației Amazon Shopping

  • Cumpărături ușoare și rapide: poți să-ți cauți produsul dorit cu ușurință și să faci achiziția cu doar câteva apăsări de buton. De asemenea, poți utiliza camera telefonului pentru a scana codurile de bare și a găsi rapid produsele de care ai nevoie.
  • Opțiuni de plată sigure și flexibile: poți utiliza o gamă largă de opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit și debit, carduri cadou și opțiuni de plată în rate.
  • Livrare rapidă și convenabilă: Amazon oferă opțiuni de livrare rapidă, inclusiv livrare în aceeași zi sau livrare în 2 ore prin intermediul serviciului Prime Now (disponibil în anumite zone).
  • Recenzii și evaluări ale clienților: poți să citești recenzii și evaluări ale clienților pentru produsele de care ești interesat, astfel încât să poți lua o decizie informată înainte de a face o achiziție.
  • Program de loialitate: poți să aduni puncte de recompensă prin utilizarea Amazon Shopping și să le utilizezi pentru a obține reduceri sau pentru a cumpăra produse gratuit.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile aplicației Amazon Shopping. Dacă dorești să începi să cumperi produse prin intermediul acestei aplicații, poți descărca gratuit aplicația din App Store sau Google Play și să începi să-ți faci cumpărăturile acum.

Advertisement

Price:
Free
Category:
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.5
Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags