Microsoft Teams

Microsoft Teams

Free 4.8

Available for: Android, iOS,

Advertisement

Indiferent dacă vă conectați cu comunitatea dvs. pentru o activitate viitoare sau lucrați cu colegii de echipă la un proiect, Microsoft Teams vă ajută să aduceți oamenii împreună, astfel încât să poată duce lucrurile la bun sfârșit. Este singura aplicație care are comunități, evenimente, chaturi, canale, întâlniri, stocare, activități și calendare într-un singur loc, astfel încât să puteți conecta și gestiona cu ușurință accesul la informații. Reuniți-vă comunitatea, familia, prietenii sau colegii de lucru pentru a realiza activități, a împărtăși idei și a face planuri. Asociați-vă la apeluri audio și video într-un cadru sigur, colaborați în documente și stocați fișiere și fotografii cu stocarea în cloud încorporată. Puteți face toate aceste lucruri în Microsoft Teams.

Descărcați aplicația Microsoft Teams

Aplicația Microsoft Teams este disponibilă pe mai multe platforme, inclusiv pe desktop, dispozitive mobile și web. Pentru a utiliza aplicația, ai nevoie de un cont Microsoft sau de un cont de serviciu oferit de organizația ta.

Criticile utilizatorului:

Cel mai bun sistem, funcționează foarte bine!!
Edmund Sebastian Veress – ★★★★★
Utila și folositoare pe toate dispozitivele.
Orin Arcel – ★★★★★
Am nevoie pt școală și chiar merge bine
Damik Socea (RusoiuPoliRapper) – ★★★★★
foarte comod și ușor în utilizare, creare ședințe și desfășurare cu mulți participanți
Tatiana Haiu – ★★★★★

Caracteristici ale aplicației Microsoft Teams

  • Chat-uri individuale sau de grup: poți să comunici cu colegii sau prietenii tăi într-un chat privat sau într-un grup.
  • Apeluri audio și video: poți să efectuezi apeluri audio și video cu colegii tăi sau cu alte persoane, inclusiv apeluri de conferință.
  • Colaborare în timp real: poți să lucrezi împreună cu colegii tăi la documente, prezentări și alte proiecte, chiar și atunci când sunteți în locații diferite.
  • Integrare cu alte aplicații Microsoft: Microsoft Teams poate fi integrat cu alte aplicații Microsoft, precum Word, Excel și PowerPoint, astfel încât să poți să lucrezi la proiecte cu ușurință.
  • Securitate și confidențialitate: Microsoft Teams oferă măsuri de securitate și confidențialitate, cum ar fi criptarea end-to-end, autentificarea în două pași și opțiuni de gestionare a datelor.

Advertisement

Price:
Free
Category:
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.8
Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags