Adobe Acrobat Reader – Edit PDF

Adobe Acrobat Reader – Edit PDF

Free 4.7

Available for: Android, iOS,

Advertisement

Aplicația Adobe Acrobat Reader permite editarea fișierelor PDF. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți adăuga, șterge și modifica textul, imagini, link-uri și multe altele într-un document PDF existent. Obțineți aplicația mobilă Adobe Acrobat Reader, cel mai de încredere cititor PDF și editor PDF din lume, cu peste 635 de milioane de instalări.

Adobe Acrobat Reader – Edit PDF App

Analizele utilizatorului:

Eficient acest program online de emitere a facturii ușurează foarte mult și la plata facturii
Elena Axinte – ★★★★★
Super tare aplicația. Am dat cele 5 stele ale aplicației și mai dau eu de la mine 5. Nota 10 👍
Marian Dinu – ★★★★★
O aplicație de top. Am putut edita, evidenția părți din text, sau să fac comentarii la conținutul materialelor la care am lucrat și lucrez.
Adrian Buzatu – ★★★★★
Foarte bună aplicația!
Florin Blaga – ★★★★★
Se pare ca este o aplicație interesanta și utila, dar costa. Pentru uz personal acasă, și cu bani din buzunar nu din afaceri…. Îmi pare rău. Va doresc sincer succes pentru sprijinirea celor ce chiar au nevoie de aplicațiile dumneavoastră. Va mulțumesc pentru înțelegere.
Popescu Aurelian – ★★★★★

Caracteristici ale aplicației Adobe Acrobat Reader

  • Vizualizarea documentelor PDF: Acrobat Reader permite deschiderea și vizualizarea documentelor PDF pe dispozitivele mobile și desktop. Poți vizualiza conținutul documentului, inclusiv text, imagini, tabele și formulare
  • Semnarea electronică: Aplicația permite semnarea electronică a documentelor PDF. Poți adăuga semnătura ta digitală, poți desena semnătura direct pe ecran sau poți utiliza o imagine cu semnătura ta. Aceasta oferă o modalitate simplă și sigură de a semna documente fără a fi nevoie de imprimare și scanare.
  • Adăugarea de comentarii și adnotări: Acrobat Reader permite adăugarea de comentarii, adnotări și sublinieri în documentele PDF. Aceasta este utilă pentru evidențierea informațiilor importante, adăugarea de note sau punerea de întrebări în document.
  • Partajarea și gestionarea documentelor: Poți partaja documentele PDF prin e-mail, prin intermediul serviciilor de stocare în cloud sau prin alte aplicații. De asemenea, poți organiza și gestiona documentele într-un mod eficient în biblioteca ta personală.
  • Compatibilitate cu diverse platforme: Adobe Acrobat Reader este disponibil pe o gamă largă de platforme, inclusiv Windows, macOS, iOS și Android. Astfel, poți accesa și vizualiza documentele tale PDF de pe diferite dispozitive.

Advertisement

Price:
Free
Category:
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.7
Adobe Acrobat Reader – Edit PDF

Adobe Acrobat Reader – Edit PDF

Download

For: Android, iOS,

Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags