Uber – Cere o mașină

Uber – Cere o mașină

Free 4.5

Available for: Android, iOS,

Advertisement

Uber este o platformă de ridesharing sau ride-hailing care permite utilizatorilor să solicite servicii de transport într-un mod convenabil și accesibil. Lansată în 2009, Uber a revoluționat industria transportului cu autovehiculele cu șofer prin intermediul unei aplicații mobile intuitive.

Prin intermediul aplicației Uber, utilizatorii pot căuta, rezerva și plăti pentru cursele de transport cu mașini particulare sau alte tipuri de vehicule disponibile în zona lor. Ajungi la destinație de aproape oriunde: Disponibil la peste 600 de aeroporturi și în mai mult de 10 000 de orașe din întreaga lume.

Descarcă aplicația Uber – Cere o mașină

Criticile utilizatorului:

O experiență de neuitat
Alina Vlad – ★★★★★
Domnul Constantin a fost foarte prompt, amabil, iar mașina a fost extrem de curată, plăcut parfumată și dotată la standardele cele mai înalte. Mulțumim!
Livia Maracine – ★★★★★
Prima cursa cu Uber – foarte mulțumită!
Stela Stela – ★★★★★
Foarte bun ,preț și calitate
George Radu – ★★★★★
Pompt, civilizat și eficient! Mulțumesc Uber
Viorica Livia Pop – ★★★★★

Caracteristicile aplicației Uber

  • Interfață utilizator prietenoasă: Aplicația Uber are o interfață simplă și intuitivă. Utilizatorii pot solicita o cursă printr-un singur clic și pot vedea în timp real pe hartă unde se află șoferul și cât durează până când ajunge la ei.
  • Variație în servicii: Uber oferă o gamă largă de opțiuni de transport, adaptate nevoilor și preferințelor utilizatorilor. Aceste opțiuni pot include UberX (mașini particulare), UberBlack (mașini de lux), UberPOOL (împărțirea cursei cu alți pasageri pentru a reduce costurile), UberXL (vehicule mari pentru grupuri mai mari), UberSELECT (vehicule de lux mai accesibile decât UberBlack) și multe altele.
  • Estimarea tarifelor și timpului de sosire: Înainte de a solicita o cursă, utilizatorii pot verifica estimările de tarif și timpul aproximativ de sosire al șoferului. Aceasta ajută la planificarea și bugetarea călătoriei.
  • Plata electronică: Plata pentru serviciile Uber se realizează exclusiv prin intermediul aplicației, fără a fi necesară utilizarea banilor fizici. Utilizatorii pot adăuga un card de credit sau debit în aplicație și pot alege să fie debitați automat pentru fiecare cursă sau să plătească manual la sfârșitul călătoriei.
  • Recenzii și evaluări: După fiecare cursă, atât pasagerii, cât și șoferii pot acorda evaluări și recenzii unul altuia. Acest sistem de evaluare ajută la menținerea unui nivel ridicat de calitate și siguranță în cadrul serviciilor Uber.
  • Disponibilitate globală: Uber operează în multe orașe și țări din întreaga lume, ceea ce face aplicația utilă pentru călătorii locale și internaționale.

Advertisement

Price:
Free
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.5
Uber – Cere o mașină

Uber – Cere o mașină

Download

For: Android, iOS,

Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags