Google Foto

Google Foto

Free 4.5

Available for: Android, iOS,

Advertisement

Google Photos este o aplicație și serviciu de stocare a fotografiilor și videoclipurilor dezvoltat de Google. Scopul său principal este să vă ajute să organizați, să partajați și să vă bucurați de colecțiile de fotografii și videoclipuri.

Descărcați aplicația Google Foto

Criticile utilizatorului:

O apli aplicație de încredere!
Adrian Ureche – ★★★★★
Aplicația este foarte bună.
Constantin Andrei Savin – ★★★★★
Sunteți cei mai tari😘. Îmi place foarte mult, mulțumesc 🙏💐💐💐
Toma Gutan – ★★★★★
Foarte bun și util îmi place foarte mult 🥰
ana noveli – ★★★★★
Excelent,imi plac videoclipurile pe care mi le face aplicatia,foarte frumos!
Elena Lili Manea – ★★★★★

Funcțiile aplicației Google Photo

  • Stocare gratuită și nelimitată 15 GB: Google Photos oferă stocare gratuită pentru fotografii și videoclipuri de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că puteți încărca o mare cantitate de conținut fără a vă face griji în privința spațiului de stocare.
  • Organizare inteligentă: Aplicația utilizează algoritmi de recunoaștere a imaginilor pentru a organiza automat fotografiile în funcție de locație, subiecte și alte caracteristici. Aceasta vă permite să căutați și să găsiți rapid anumite fotografii.
  • Backup automat: Google Photos poate fi setat să facă backup automat al fotografiilor și videoclipurilor de pe dispozitivul dvs. mobil. Astfel, puteți avea o copie de rezervă a conținutului în cazul în care pierdeți dispozitivul sau doriți să accesați conținutul de pe alt dispozitiv.
  • Partajare ușoară: Puteți partaja fotografiile și videoclipurile dvs. cu prietenii și familia prin intermediul Google Photos. Puteți trimite link-uri de partajare sau puteți crea albume partajate în care multiple persoane pot adăuga și vizualiza conținutul.
  • Editare și efecte: Aplicația oferă și un set de instrumente de editare pentru a îmbunătăți și personaliza fotografiile și videoclipurile. Puteți adăuga filtre, ajuști luminozitatea și contrastul, tăiați și rotiți imaginile și multe altele.

Advertisement

Price:
Free
Category:
Version:
All
Source:
Android - iOS
System:
Android, iOS,
Reviews:
4.5
Warning

1. Content produced by our team of editors. Any reproduction in any form is strictly prohibited.

2. All information on this website strictly complies with the terms and conditions of Google’s Advertising Policy and Unsolicited Software Policy.

3. We guarantee that you are safe when visiting our website

4. We only provide official download link from Google Play Store and App Store

5. We promise not to interfere with the app. These are originally developed applications.

6. For any comments or suggestions, please email contact@app.cimbol.info

Tags